Ilmastointi, putkityöt ja lämmitys – kaikki LVI-rakennuspalvelut Järvenpäästä

Rakensitpa uutta tai remontoitpa vanhaa, LVI Koivu Oy toteuttaa kohteen kuin kohteen LVI-työt ammattitaidolla. Meiltä luonnistuvat niin lämmitysratkaisut, vesi- ja viemäröintityöt kuin ilmastointikin, eli kaikki tärkeimmät kodin tai kiinteistön LVI-rakennuspalvelut. Suunnittelemme ja toteutamme työt aina räätälöidysti kohteen mukaan - meillä et ole liukuhihna-asiakas! Palvelemme asiakkaitamme kattavasti Järvenpäästä koko Uudenmaan alueelle.

Kaikki LVI-työt kätevästi yhdeltä toimijalta

Unelmoitko varpaita mukavasti lämmittävästä lattialämmityksestä kylpyhuoneessa? Vai pitäisikö keittiön hanat pistää uusiksi? Kaipaatko viileää sisäilmaa kesäkuumalla? Tutustu LVI-rakennuspalveluihimme, joihin kuuluvat mm. seuraavat palvelut:

  • Lämmitysratkaisut asennuksineen
  • Vesi- ja viemäröintityöt
  • Ilmastointi
  • Putkiremontit
  • Kylpyhuoneremontit
  • Muut LVI-työt

Lisäksi hoidamme tarvittaessa kaikkien kodin LVI-tarvikkeiden ja -järjestelmien asennukset. Kysy lisää!

Laita työt helposti alulle - soita meille!

Ottamalla meihin yhteyttä, voimme kartoittaa palvelutarpeesi nopeasti ja aloittaa työt mahdollisimman pian. Halutessasi toimimme avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme koko urakan aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Soita, lähetä meille sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella - aloitetaan työt jo tänään!

lvi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Nimi:

Puhelinnumero:

Sähköposti:

Viesti: