LVI- ja rakennustyöt yrityksille Tuusulassa, pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Kaikki yhteystietomme

LVI Koivu Oy toteuttaa LVI- ja rakennustyöt pienille ja keskisuurille yrityksille tehokkaasti ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Palveluihimme kuuluvat kattavat LVI-työt sekä rakennuspalvelut. Meiltä löytyy myös timanttiporaus välineet ja teemme kohteisiimme itse timanttiporaukset sekä tilauksesta myös pelkät timanttiporaukset asiakkaille. Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan sekä toteuttamaan kaikki yrityksesi tarvitsemat työt. Laajan tarjontamme ansiosta voit toteuttaa kattavan hankkeen niin, että tilaat kaikki palvelut saman katon alta, LVI Koivu Oy:ltä. Asioidessasi vain yhden toimijan kanssa tulee projektin hallinnasta sujuvaa. Toteutamme palveluitamme mielellämme myös alihankintana! LVI- ja rakennustyöt yrityksille ovat saatavilla Tuusulassa sekä laajemmin koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!

LVI-työt

Toteutamme kattavat LVI-työt pienille ja keskisuurille yrityksille. Saat meiltä muun muassa ilmalämpöpumppujen sekä ilmastointilaitteiden asennukset, putkistojen saneeraukset sekä viemäriasennukset.

Rakennustyöt

Toimenkuvamme ei rajoitu ainoastaan LVI-töihin, vaan tarjoamme käyttöösi myös monipuoliset rakennustyöt. Rakennamme yrityksesi tarvitsemat uudet rakennukset sekä saneeraamme vanhat. Voit myös yhdistää rakennustyöt LVI-töihin ja tilata koko hankkeen kätevästi yhden katon alta!

Meiltä saat myös maanrakennustyöt

Alihankintana

Kun rakennusalan yrityksesi kysyntä kasvaa yllättäen tai kausiluontoisesti, voit luottaa LVI Koivu Oy:hyn. Me toteutamme LVI- sekä rakennustyöt luotettavasti alihankintana. Meillä on alalta pitkä kokemus. Kanssamme asiointi on tehokasta ja sujuvaa. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi. Me pystymme reagoimaan yllättäviin tilanteisiin ripeästi. Tutustu alla olevassa kuvagalleriassa tarjoamiimme palveluihin sekä aiempiin työprojekteihimme.