Maanrakennustyöt ja kaluston vuokraus Tuusulasta pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle

Kaikki yhteystietomme

LVI Koivu Oy toteuttaa maanrakennustyöt pitkällä kokemuksella. Vuokraamme myös maanrakennuskalustoamme kuljettajan kanssa tai ilman. Palvelumme pitävät sisällään kaikenlaiset maanrakennustyöt aina ojan kaivuista talojen pohjatöihin saakka. Ota yhteyttä LVI Koivu Oy:hyn, kun tarvitset kokeneen tekijän maanrakennustöillesi tai mikäli olet kiinnostunut kaluston vuokrauksesta. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen. Olemme käytettävissäsi Tuusulasta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella sekä muualla Uudenmaan alueella.

Kaluston vuokraus

Hitachi EX75 UR kallistajalla -99

  • Luiskakauha 1350 mm

  • Kuokkakauha kynsillä

  • Kaapelikauha

Vuokrahintaan sisältyy yksi kauha, lisäkauhat 12,40 €/vrk. Koneen kuljetus pääkaupunkiseudulle (enintään 70 km/suunta) on yhteensä 135 €. Lisäkilometrit ovat 1,5 €/km.

  • Vrk 180 €

  • Viikko 820 €

  • Kuukausi 3000 €

Vuorokauden vuokraan sisältyy 8 h, ylimenevät tunnit laskutetaan erikseen. Kone toimitetaan ja palautetaan puhtaana ja tankattuna.
Tarvittaessa tankkaus on 1,2 €/litra sekä pesu 50 €/tunti, kuluneen ajan mukaan.
Vuokraajalle kuuluu koneen sekä työmaan vakuuttaminen. Vuokraajalla on korvausvelvollisuus, mikäli jotakin särkyy vuokrauksen aikana. Kaikki hinnat ovat alv 0 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Konetta on mahdollista vuokrata myös kuljettajan kera, nämä sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Tutustu myös LVI-rakennuspalveluihimme

Kerro meille hankkeestasi

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista. Maanrakennuksen ammattilainen suunnittelee yhdessä kanssasi parhaan tavan toteuttaa hankkeesi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Voit halutessasi jättää projektisi tiedot lomakkeella ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Yhteystiedot

Komatsu WA 65 pyöräkuormaaja -99

Vuokraa meiltä vankka Komatsu WA 65 pyöräkuormaaja -99, jonka paino on 5000 kg.

Tämä linkkuohjattu nelivetoinen pyöräkuormaaja on helposti ajettava. Nopeus maksimi 20 km/h.

 

Vuokrahintaan sisältyy kauha tai trukkipiikit – ylimääräisen työkalun vuokrahinta on 12,40 €/vrk (alv 0 %).

 

Vuokrahinnat:

-100 €/vrk

-480 €/viikko

-1800 €/kuukausi.

Kaikki hinnat ovat alv 0 %. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

 

Vuorokauden vuokraan sisältyy 8 h. Mahdolliset ylimenevät tunnit laskutamme erikseen. Kuormaaja sekä toimitetaan että palautetaan puhtaana ja tankattuna. Tarvittaessa tankkaus on 1,2 €/litra sekä pesu 50 €/tunti.


Vuokraajan velvollisuuksiin kuuluu koneen ja työmaan vakuuttaminen. Vuokraaja on korvausvelvollinen, mikäli kuormaajan osia särkyy vuokrauksen aikana.

 

Muistathan, että sinun on mahdollista vuokrata pyöräkuormaaja myös kuljettajan kera!