Kiinteistön käyttövesiremontti, putkiremontti ja viemäröintityöt Nurmijärvellä ja Uudellamaalla

Kaikki yhteystietomme

LVI Koivu Oy toteuttaa LVI-rakennuspalvelut kohteeseen kuin kohteeseen pitkällä kokemuksella ja lujalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat lämmitysratkaisut, vesi- ja viemäröinti- sekä ilmastointityöt. Meillä on myös lämpökamera ja teemme lämpökuvauksia, jos esimerkiksi halutaan paikallistaa lämmitysputkia lattian alta tai seinistä, tai vaikka lämpövuotojen etsintään. Myös viemärikuvaus onnistuu hankkimallamme tähystyskameralla ja näitä myös teemme tuntipohjaisena asiakkaille. Toisin sanoen toteutamme kaikki LVI-työt laidasta laitaan Tuusulasta käsin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudenmaan alueella! 

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaista remonttia tai uudisrakennusta olet suunnitellut. Me keskustelemme kanssasi ja toteutamme täysin yksilöidyn ratkaisun ja otamme myös huomioon kohteesi erityistarpeet. Liukuhihnapalvelut eivät ole meitä varten! Saat meiltä myös aina kilpailukykyisen tarjouksen työllesi. 

Kätevästi saman katon alta

Onko kotisi liian kylmä talvella tai liian kuuma kesällä? Kaipaisiko kylpyhuoneesi hyväilevää lattialämmitystä vai pitäisikö keittiön hanat kenties uusia? LVI Koivu Oy toteuttaa kattavasti erilaiset LVI-rakennuspalvelut, pitkällä kokemuksella ja asiakaslähtöisesti. Saat meiltä yksittäisen palvelun tai kaiken kattavan avaimet käteen -paketin tarpeidesi mukaan.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Vesi- ja viemäröintityöt

  • Ilmastointi

  • Putkiremontit

  • Kylpyhuoneremontit

  • Lämmitys- ja jäähdytysratkaisut asennuksineen.

Yllä mainittujen palveluiden lisäksi suoritamme kaikki kodin LVI-tarvikkeiden sekä -järjestelmien asennukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös referensseihimme

Kerro meille suunnitelmastasi, ja keskustellaan tarkemmin

Yhteydenotto meihin ei sido mihinkään. Ystävälliset ja kokeneet ammattilaisemme voivat kartoittaa tarpeesi nopeasti, ja jos tarjous miellyttää sinua, työt voidaan aloittaa ripeälläkin aikataululla. Mikäli niin haluat, me hoidamme kaiken suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka. Sinun tarvitsee vain nauttia laadukkaasta lopputuloksesta. Ota yhteyttä saman tien, niin tehdään suunnitelmistasi totta!

Yhteystiedot