Ammattitaitoista rakennusvalvontaa Tuusulasta pääkaupunkiseudulle sekä muualle Uudellemaalle

Kaikki yhteystietomme

LVI Koivu Oy tarjoaa LVI-rakennuspalveluiden sekä erikoishitsaustöiden lisäksi rakennusvalvonnan palvelut, jotka takaavat edellytykset kestävälle, terveelliselle sekä turvalliselle rakentamiselle. Meiltä löytyvät kaikki pätevyydet suorittaa oikeaoppista ja asianmukaista rakennusvalvontaa turvallisesti toteutettuna. Tämän ansiosta itse rakentamamme kohteet ovat välittömästi vaadittavien säädösten sekä määräysten mukaisia. Voit tilata meiltä myös rakennusvalvonnan palvelut alihankintana kaikkiin kohteisiin. 

Ota yhteyttä LVI Koivu Oy:hyn ja kerro meille projektistasi, kun tarvitset kokeneen ja luotettavan rakennusvalvojan hankkeellesi. Saat meiltä erinomaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen kohteellesi. Olemme käytettävissäsi Tuusulassa, pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudenmaan alueella.

Rakennusvalvonnan KVV- ja IV-vastaavuudet

Rakennusvalvonnan tarkoitus on ohjata ja neuvoa rakentamista. Se ohjaa suunnittelua ja päättää rakentamiseen liittyvistä lupa-asioista. Yleisen rakennusvalvontakelpoisuuden lisäksi toimintamme täyttää seuraavien erityisalojen työnjohtajan pätevyysvaatimukset:

  • KVV – Kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteisto

  • IV – Ilmanvaihtolaitteistot.

Rakennusvalvonta myös edistää, opastaa ja valvoo laadukkaan rakennuskannan sekä viihtyisän ympäristön luomista ja säilymistä. Se palvelee jokaista kaupunkilaista ja varmistaa, että yhteinen etu otetaan huomioon. Vastuullinen rakentaminen ei ole pelkästään hankkeessa mukana
olevien tahojen etu, vaan koko kaupungin ja ympäristön etu.

Tutustu myös LVI-rakennuspalveluihimme

Keskustellaan tarkemmin

Jätä rakennusvalvonta osaavalle ammattilaiselle. Tällä tavalla voit luottaa siihen, että rakennustöiden aikana ei pääse sattumaan kalliita ja hankalasti korjattavia virheitä. Kerro meille hankkeestasi, niin keskustellaan tarkemmin siitä, miten rakennusvalvonta voi olla avuksi projektisi toteuttamisessa. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Lue lisää yrityksestämme