SOITA MEILLE: 040 739 4049

Ammattitaitoinen rakennusvalvonta Järvenpäästä

Rakennusvalvonta on tae turvalliselle, kestävälle ja terveelliselle rakentamiselle. LVI Koivu Oy:llä on pätevyys suorittaa rakennusvalvontaa, jonka ansiosta itse rakentamamme kohteet ovat automaattisesti tarvittavien säädösten ja määräysten mukaisia. Tämän lisäksi voit tilata meiltä rakennusvalvonnan alihankintana mihin tahansa kohteeseen Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusvalvonnan KVV ja IV -vastaavuudet

Rakennusvalvonta ohjaa ja neuvoo rakentamista, ohjeistaa suunnittelua sekä päättää rakentamiseen liittyvistä lupa-asioista. Yleisen rakennusvalvontakelpoisuuden lisäksi LVI Koivu Oy täyttää seuraavien erityisalojen työnjohtajan pätevyysvaatimukset:

  • KVV – Kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteisto
  • IV – Ilmanvaihtolaitteistot

Ota yhteyttä!

Rakennusvalvonta kannattaa ulkoistaa pätevälle ammattilaiselle. LVI Koivu Oy palvelee sinua Järvenpäästä käsin koko Uudenmaan alueella. Soita, lähetä sähköpostia tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kerro meille tarkemmin tarvitsemistasi palveluista, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI Koivu Oy
Kehittäjänkatu 9
04440 JÄRVENPÄÄ

Y-tunnus: 2560703-6
Puh: +358407394049

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI Koivu Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.